Surfspot | Ejsing Strand

Om Ejsing strand

Ejsing Strand er Limfjordens mest besøgte spot i blandt windsurfere og kitesurfere. Ejsing Strand ligger ligger ca. 20 Km vest for Skive og ca. 10 km. Øst for Struer. Ejsing Strand har gode adgangsforhold, gode parkeringsmuligheder og en dejlig sandet badestrand. Det høre til sjældenhederne at der opstår tang og knivmuslinger.

 

Sejlladsforhold

Ejsing Strand tilbyder windsurfere og kitesurfere sejladsforhold i verdensklasse. Ejsing Strand bliver benyttet i stort set alle vindforhold og vindretninger.

Nybegynderen finder dette spot attraktiv i sommerdagene, hvor syd, sydvest og vestenviden blæser jævnt over Limfjorden. Fra kysten og 250 meter ud i Venø bugt er vandstanden lav og jævn. For en nybegynder betyder det, at han eller hun føler sig sikker i tilfælde af, at han eller hun falder i vandet.

Den mere erfarne windsurfer udnytter dets potentiale i alle årets måneder. Spottet benyttes bl.a. til freestyle og slalom, samt hårdvindssejlads i perioder, hvor vestenviden opnår stormstyrke. Da spottet ikke er tilbyder en betydelig dybde, er spottet ikke egne til disciplinen formulasejlads.

 

Faciliteter på stranden

Ejsing Strand er et spot der udmærker sig ved, at ligge i et uspoleret naturskønt område. Det omkringliggende område tilbyder en unik fauna og benyttes af mange turister til gåture og ikke mindst strandbadning.

Ejsing Campingplads ligger blot 100 meter fra standen. Campingpladsen stiller deres faciliteter til rådighed for deres gæster.

 

Bespisning

Ingen

 

Koordinater: Breddegrad: 56.518874 | Længdegrad: 8.742006

 

Vindretninger

Nord: 3, Nord-Øst: 2, Øst: 1, Syd-Øst: 2, Syd: 3, Syd-Vest: 5, Vest: 5, Nord-Vest: 5;

Del denne side

Opdateret af:

Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter info@visitskive.dk
 

Kontakt

Adresse

7830 Vinderup

Fakta

  • Faciliteter

    • Velegnet til windsurfing
    • Parkeringsplads i nærheden
    • Børnevenlig strand

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 8.742006
Latitude : 56.518874