VisitSkive Shoppen

 • Glyngøre Shellfish
  Kom forbi og hør om østersfiskeriet i Limfjorden, hvor verdens største ”vilde” bestand af den oprindelige Europæiske østers lever.
  Book
 • Idylidyl og Tingfinderiet
  Saml veninderne eller kollegaerne til en hyggeaften med lækker juletapas hos Idylidyl og efterfølgende besøg i Tingfinderiet.
  Book
 • Thise Mejeri
  Mejeriet i landsbyen Thise blev oprindelig bygget i 1887, men der skulle gå mere end 100 år, før det økologiske Thise Mejeri blev grundlagt i 1988 i de gamle mejeribygninger. Syv landmænd med store drømme om eget økologisk mejeri stod bag, og drømmene gik i opfyldelse: i dag er der 73 økologiske landmænd. Mejeriet kører i døgndrift, og de mange mejeriprodukter kan købes overalt i Danmark. Inden for de sidste par år er der foretaget betydelige investeringer i bygninger og procesudstyr, men fundamentet er stadig det samme: økologi, bæredygtighed og sammenhold omkring et frit og uafhængigt mejeri. Kom med på en rundvisning på mejeriet og hør hele fortællingen om Thise Mejeri. For at komme med på rundvisning er det nødvendigt at købe billet på forhånd. Der kan ikke købes billetter på stedet.
  Book