Danmarks skønneste ø

Sensommer og efterår på Fur - med gratis færge

Fur gemmer på hemmeligheder.
Det umiddelbare indtryk er ro, fred, idyl og historie ved fjorden. Her kan du få et glimt i øjet fra solens leg med vandet.
Fur er også kunst og kreativitet. Det er gemt de sjoveste steder, rundt om hjørner og i spøjse butikker.
I det vestlige hjørne af øen har landskabet en karakter, der slet ikke passer til Danmark. Askelag fra vulkaner kan ses med det blotte øje. Man suser tilbage i tiden til dengang, jorden blev dannet. Da vulkanerne spyede ild og aske ud over verden. Dét er også Fur.
Og så ligger der et bryghus lige derude, hvor naturen er stor og spændende.
Wow!

Gratis færge til limfjordsøen Fur
Fra fredag d. 21. september til søndag d. 21. oktober er der gratis færge til Fur. Det enestående tilbud skyldes det tilskud, færgeselskabet har modtaget fra Social- og Indenrigsministeriet for at gøre det muligt at sænke billetprisen i ydersæsonen. Mens mange andre færgeselskaber med rutefart til de danske småøer har valgt at nedsætte priserne over hele tilskudsperioden, har færgen til Fur valgt at gøre overfarten helt gratis i fire uger.

Her på siden har vi samlet de bedste oplevelser på Fur!

Café På Herrens Mark

Nyd den betagende udsigt og de udsøgte pandekager fra Café på Herrens Mark. Her kan du også gå på opdagelse i haven, orangeriet, galleriet eller besøge det lille museum - kun for mænd.

Fur Bryghus og Restaurant

I den tidligere molerfabrik finder du Fur Bryghus - et moderne mikrobryggeri og restaurant, der byder på retter fremstillet af udsøgte kvalitetsråvarer fra lokalområdet.

Ta' på ø-ferie til FUR med Ø-passet i baglommen!

Ø-passet er din guide til det danske ørige - fyldt med inspiration og fakta om de danske øer. Her kan du blandt andet finde kort over de enkelte øer samt oplysninger om færger, overnatning og oplevelser. Med Ø-passet i baglommen får du og din familie mulighed for at samle på "ømærker" og på den måde gøre jeres øferie i Danmark endnu sjovere. Køb det her.

Play Video

Ferie på FUR

Play Video

Limfjordsferie med masser af aktiviteter!

På Fur får du ferie med masser af aktivitet, frisk luft og tid til at nyde landskabets former og farver.  Kom gratis med færgen fra 21. september!

Play Video

FUR - Danmarks skønneste ø

Play Video

Ta' på smuttur til Knudeklint!

Play Video

Tid til fred og ro i sommerhus på FUR

Vågn op til et væld af oplevelser i et af de skønne sommerhuse på Fur. Her er der mulighed for en afslappende ferie med masser af naturoplevelser i et helt særligt landskab.