fra Limfjorden

Lokale Fortællinger 2018

Igen i 2018 inviteres du til helt unikke oplevelser på Skiveegnen med Lokale Fortællinger. Her byder programmet på hele 13 fortællere, som hver især viser deres produkter og initiativer frem på tæt hold og giver et indblik i historien om områdets natur, by, kultur, fødevarer og Limfjorden.

Bemærk! For at komme med på rundvisning på Thise Mejeri er det nødvendigt at købe billet på forhånd.

Se en oversigt over Lokale Fortællinger 2018 HER.

 • Oplev Jeppe Aakjærs kunstnerhjem Jenle

  Rundvisning på Jeppe Aakjærs kunstnerhjem Jenle med fortælling om Aakjær liv og forfatterskab.
  Fra 80,00 DKK Book
 • Gårdbesøg på Ørslevkloster Hovedgård

  Hvor kommer mælken fra? Hvad laver en landmand? Dette og mange andre spørgsmål, vil man kunne få svar på ved et gårdbesøg.
  Fra 40,00 DKK Book
 • Oplev Rødding – Æblets by i Salling

  Kom med på rundvisning i frugtsamlingerne i Rødding - Æblets by i Salling.
  Fra 50,00 DKK Book
 • Rundvisning på Thise Mejeri

  Mejeriet i landsbyen Thise blev oprindelig bygget i 1887, men der skulle gå mere end 100 år, før det økologiske Thise Mejeri blev grundlagt i 1988 i de gamle mejeribygninger. Syv landmænd med store drømme om eget økologisk mejeri stod bag, og drømmene gik i opfyldelse: i dag er der 73 økologiske landmænd. Mejeriet kører i døgndrift, og de mange mejeriprodukter kan købes overalt i Danmark. Inden for de sidste par år er der foretaget betydelige investeringer i bygninger og procesudstyr, men fundamentet er stadig det samme: økologi, bæredygtighed og sammenhold omkring et frit og uafhængigt mejeri. Kom med på en rundvisning på mejeriet og hør hele fortællingen om Thise Mejeri. For at komme med på rundvisning er det nødvendigt at købe billet på forhånd. Der kan ikke købes billetter på stedet.
  0,00 DKK Book