Herregårdenes Dag 2018

På Skiveegnen har vi mange herregårde, og de har altid haft stor betydning for området. Herregårdens Dag er en tilbagevendende begivenhed på Skiveegnen, hvor private herregårde slår døren op for publikum. Her er der mulighed for at opleve herregårdene på Skiveegnen i al deres forskellighed og høre om livet på de store gårde.

I år kan du opleve herregårdenes hemmeligheder og få en helt særlig oplevelse.  Besøg de imponerende herregårde mellem kl. 10 og 16, hvor der løbende vil være guidede rundvisninger. Du kan også gå på opdagelse på egen hånd og flere steder er der mulighed for at samge på og røre ved områdets lokale produkter. 

Pris: Kr. 50,- pr. pers. pr. herregård. Børn u. 12 år gratis adgang ifølge med voksen.

HUSK KONTANTER HVIS DU VIL KØBE BILLET PÅ HERREGÅRDEN

Vi ses d. 10. juni 2018.

Ørslev Kloster

Deltag bl.a. i indvielsen af den første varde på Nordfjends..Kom og hør mere om vardeprojektet og de øvrige planer for det smukke område på Herregårdenes Dag.

Spøttrup Borg

Besøg Danmarks bedst bevarede middelalderborg. Oplev den levende historie med skønjomfruer, barske mænd og gamle håndværk.

Marienlyst

Besøg Produktionsskolen Marienlyst - forstanderen og viceforstanderen laver løbende rundvisninger og fortæller om stedets historie.

Herregården Hesthave

Oplev den smukke Hesthave i Spøttrup som har hørt under Spøttrup Middelalderborg.

Hostrup Hovedgaard

Åben fra 14 - 18! Besøg Hostrup Hovedgaard i den smukke natur ved Sdr. Lem Vig. Oplev også den nye flotte naturlegeplads med madpakkehus.

Ny Spøttrup

Ny Spøttrup har de sidste år undergået en stor renovering. D. 12. juni viser ejer Marianne Lindsmann rundt og fortæller om stedets historie og de mange renoveringsprojekter. 

Bustrup Hovedgaard

Få en rundvisning på Bustrup Hovedgaard som i dag er skolehjem - i Bustrups Café ved Spøttrup Middelalderborg kan I smage det lokale studekød.

Kjeldgård

Besøg den privatejede Kjeldgård i Østsalling - der vil være rundvisninger på ejendommen og mulighed for at smage på lokale fødevarer.

Middelalderborgen Østergård

Kjærgårdsholm

Snart kan du købe billetter til Herregårdenes Dag online

Snart kan du købe dine adgangsbilletter til Herregårdenes Dag online.