på Skiveegnen

Gods og guld

Skiveegnen er kendt for de mange flotte gamle herregårde og til Herregårdenes Dag er der mulighed for at komme indenfor og se de historiske bygninger på tæt hold. I de mange antikvitets- og genbrugsbutikker kan du shoppe dig igennem historien og mange flotte nyere retro ting. Er du skattejæger er Skiveegnen det helt rigtige feriested.

Antik og genbrug

Se de mange antikvitets- og genbrugsbutikker her..

Borge og herregårde

Spøttrup Middelalderborg, Eskær Hovedgaard, Middelalderborgen Østergaard og mange mange flere...

Turforslag: Kloster- og Herregårdsruten

Kloster- og herregårdsruten fører rundt til ikke færre end 20 store huse – hvoraf langt de fleste ikke er åbne for offentligheden, men som man naturligvis har lov at nyde i forbifarten.

Spis godt på Skiveegnen

På Skiveegnen er der stor bevidsthed om den gode smag: Limfjordsmuslinger serveres på Fur Bryghus og Limfjordens Hus; Limfjordsøsters nydes i Østersbaren hos Glyngøre Shellfish og godt øl fra Fur Bryghus og Hancock!

Naturens gratis glæder

Find vandrestøvlerne eller cyklerne frem og tag hele familien med på oplevelse i naturen. 

Mad- & Kunstoplevelser

Skiveegnen byder på mange kunstneriske og kulinariske perler, nogle af dem, har vi samlet i dette lille hæfte.

Til inspiration får du også et par opskrifter fra lokale fødevareproducenter, så du også derhjemme kan smage på Skiveegnen.

 

God fornøjelse!

Magasinet VisitSkive 2018

Brochuren er spækket med alt det, der er værd at vide om Skiveegnen, tilbud på færdige cykelpakker, oplevelser i naturen - og mange andre sjove, skæve – og nyttige - oplysninger for både turister og lokale borgere.