Din guide til aktiv ferie på vandet

Vandet har stor betydning for Skiveegnen og indbyder til aktive oplevelser som gåture på stranden, en fisketur eller en tur med kajak eller kano både langs kysten på det rolige vand eller i Karup Å. Fjorden er også et godt sted til windsurfing eller dykning.

Karup Å og Limfjorden er oplagte steder til en aktiv kano- og kajakferie i naturskønne omgivelser. Der er flere muligheder for at leje både havkajakker eller en meget sikker kano-katamaran til 6 personer. Se mere om udlejning her.

Søger du et roligt afbræk på din aktive ferie, kan du nemt finde din helt egen plet langs Skiveegnens næsten 200 km lange kystlinje. De meget rolige strande giver masser af plads og oplevelser til alle. Flere strande er forsynet med badebroer, og der findes en del handicapvenlige strande, hvor kørestolsbrugeren kan køre helt ned til vandet.

 

Spotguide til de bedste surfsteder i Limfjorden..

Både på Skiveegnen og tæt ved er der flere ideelle områder til både windsurfing, kitesurfing og stand up paddle. Både ved Glyngøre, Skive Fjord, Hjarbæk Fjord, Virksund, på Venø, ved Hanbjerg Marina og Ejsing Strand er der masser af muligheder for at surfe på Limfjorden. Og her er noget for både nybegyndere og erfarne surfere.

Planlæg din tur på Karup Å

Komplet guide til planlægning – alt hvad du bør vide om din kanotur på Karup Å.

Kajak og kanoudlejning

Karup Å og Limfjorden er oplagte steder til en aktiv kano- og kajakferie i naturskønne omgivelser. Der er flere muligheder for at leje både havkajakker eller en meget sikker kano-katemaran til 6 personer.

Play Video

Vandsport på Skiveegnen..

Play Video

Kajaksejlads ved Gyldendal Havn