ved Limfjorden

Cykelferie

Cykelferie ved Limfjorden er en dejlig måde at opleve naturen på - og uanset om du vil overnatte eller blot tager en dagstur, så har Skiveegnen alt, hvad du behøver. 

Masser af frisk luft og tid til at nyde landskabets former og farver, dét er cykelferie, og det er for alle aldre! På Skiveegnen har vi kilometervis af gode cykelstier og afmærkede ruter, så hop op på cyklen og kør ud i det blå - for alting opleves bedre fra en cykelsaddel! På de lange strækninger kan du følge de nedlagte jernbaner, hvor der kun færdes andre cyklister og gående, så selv mindre børn trygt kan være med på egen cykel.

Stjerneruter Skive

Stjerneruter er ture, der starter og slutter det samme sted. Her finder du forslag til tre hyggelige cykelture, som alle starter og slutter i Skive by: Nordfjends, Østsalling og Spøttrup. 

Fjorden rundt for madentusiasten

Et turforslag til en 5 dages cykeltur ved Limfjorden med fokus på de gode madoplevelser.

CYKEL | Limfjordsruten

Hop på cyklen og følg cykelrute 12 rundt om Salling, forbi Spøttrup Middelalderborg og videre mod Fur, forbi Thise Mejeri og til Skive.

Cykelruter

Skiveegnen er forbundet af en lang række afvekslende cykelruter. Foruden de nationale og regionale cykelruter findes et veludbygget net af lokale ruter.