ved Limfjorden

Cykelferie

Cykelferie ved Limfjorden er en dejlig måde at opleve naturen på - og uanset om du vil overnatte eller blot tager en dagstur, så har Skiveegnen alt, hvad du behøver. 

Masser af frisk luft og tid til at nyde landskabets former og farver, dét er cykelferie, og det er for alle aldre! På Skiveegnen har vi kilometervis af gode cykelstier og afmærkede ruter, så hop op på cyklen og kør ud i det blå - for alting opleves bedre fra en cykelsaddel! På de lange strækninger kan du følge de nedlagte jernbaner, hvor der kun færdes andre cyklister og gående, så selv mindre børn trygt kan være med på egen cykel.

  • Ø-hop på cykel - 7 dage

    Skiveegnen og Limfjorden er en oplagt destination for dem, der er til outdoor-aktiviteter. På 7 dages Ø-hop på to hjul har du mulighed for at opleve den charmerende Limfjord. På cykelferiens 7 dage vil du bo på hyggelige hoteller, kroer og B&B. Total turlængde: ca. 285 km
    Fra 2.700,00 DKK Book
  • Limfjordens oplevelsesruter - 4 dage på cykel

    På 4 dage kommer du forbi flere spændende besøgssteder ad forskellige oplevelsesruter: Danmarks bedst bevarede middelalderborg Spøttrup Borg, det imponerende Ørslev Kloster, Thise Mejeri, Jeppe Aakjærs Kunstnerhjem Jenle og Brænderiet Limfjorden - for bare at nævne nogle!
    Fra 2.040,00 DKK Book

Limfjordsruten (planlæg selv)

Hop på cyklen og følg cykelrute 12 rundt om Salling, forbi Spøttrup Middelalderborg og videre mod Fur, forbi Thise Mejeri og til Skive.

Fjorden rundt for madenthusiasten

Tag på en skøn cykeltur rundt om Salling til Vesthimmeland ad rute 12, undervejs kan der gøres holdt ved områdets mange madoplevelser.

Lej en cykel

På en cykel får du rig mulighed for at udforske og opleve det smukke landskab som Skiveegnen byder på. På Skiveegnen kan du leje en cykel - en eller flere dage.

Overnatning

Se hoteller, campingplader, vandrerhjem og B&B.  

Cykelruter

Skiveegnen er forbundet af en lang række afvekslende cykelruter. Foruden de nationale og regionale cykelruter findes et veludbygget net af lokale ruter.

Brug for hjælp?