Campingferie ved Limfjorden

Campingferie er afslapning, frisk luft og oplevelser for hele familien. Her har børnene altid noget at give sig til og andre børn at lege med. De kan boltre sig i swimmingpoolen eller på stranden og deltage i pladsernes mange aktiviteter. Alle campingpladser ligger tæt ved Limfjorden og er det perfekte udgangspunkt for aktiviteter og oplevelser.

Skiveegnen har mange campingpladser, som alle er klassificeret af Campingrådet. Her finder du nogle af de bedste danske campingpladser med moderne faciliteter, beliggende i skønne omgivelser - de fleste lige ned til Limfjorden! 

 

FUR Camping

Fur Camping ligger på Limfjordens dejligste ø - Fur, der er kendt for sine forekomster af moler. Det er en hyggelig familieplads beliggende i naturskønne omgivelser ved skov og strand. 
.

Skive Fjord Camping

Lige nord for Skive ligger Skive Fjord Camping, og med naturen som eneste nabo er mulighederne for udendørs aktiviteter mange.

Lundø Strand Camping

Lundø Strand Camping er en lille hyggelig familieplads, beliggende mellem Skive fjord og Lovns Bredning. Med udsigt over Limfjorden. 

På ferie med autocamper

Det er en fantastisk frihed at kunne rejse med ”hus på ryg” i form af en autocamper og bevæge sig rundt i naturskønne områder. Når aftenen så nærmer sig, findes der overalt på Skiveegnen gode og dejlige overnatningspladser til autocampere.

Lej en hytte på campingpladsen

Har du hverken telt eller campingvogn, kan du stadig mulighed for at opleve campinglivets glæder, for mange af Skiveegnens campingpladser tilbyder deres gæster at bo i hytter.

Se alle campingpladser

Der er mange skønne campingpladser i Skive, Salling og på Fur. Alle ligger i naturskønne omgivelser, og de fleste lige ud til Limfjorden!

  • Miniophold Ud i det Blå

    Overnat på det centralt beliggende Hotel Skivehus med unikke fiskemuligheder i både Limfjorden og Karup Å.
    725,00 DKK Book
  • Weekendophold med fabelagtigt fiskeri

    Kombiner et par dages fiskeri efter havørreder med et ophold på Skive Fjord Camping, hvor der er chancer for havørredfangst få meter fra hytten! Tæt på Karup Å og med udsigt til Skive Fjord.
    1.690,00 DKK Book