Campingferie ved Limfjorden

Campingferie er afslapning, frisk luft og oplevelser for hele familien. Her har børnene altid noget at give sig til og andre børn at lege med. De kan boltre sig i swimmingpoolen eller på stranden og deltage i pladsernes mange aktiviteter. Alle campingpladser ligger tæt ved Limfjorden og er det perfekte udgangspunkt for aktiviteter og oplevelser.

Skiveegnen har mange campingpladser, som alle er klassificeret af Campingrådet. Her finder du nogle af de bedste danske campingpladser med moderne faciliteter, beliggende i skønne omgivelser - de fleste lige ned til Limfjorden! 

 

Skive Fjord Camping

Lige nord for Skive ligger Skive Fjord Camping, og med naturen som eneste nabo er mulighederne for udendørs aktiviteter mange.

Lundø Strand Camping

Lundø Strand Camping er en lille hyggelig familieplads, beliggende mellem Skive fjord og Lovns Bredning. Med udsigt over Limfjorden. 

På ferie med autocamper

Det er en fantastisk frihed at kunne rejse med ”hus på ryg” i form af en autocamper og bevæge sig rundt i naturskønne områder. Når aftenen så nærmer sig, findes der overalt på Skiveegnen gode og dejlige overnatningspladser til autocampere.

Lej en hytte på campingpladsen

Har du hverken telt eller campingvogn, kan du stadig mulighed for at opleve campinglivets glæder, for mange af Skiveegnens campingpladser tilbyder deres gæster at bo i hytter.

Find flere campingpladser

Der er mange skønne campingpladser i Skive, Salling og på Fur. Alle ligger i naturskønne omgivelser, og de fleste lige ud til Limfjorden!

  • Book ophold på Virksund Camping

    Rolig og meget børnevenlig familieplads direkte ned til Limfjorden. Gode muligheder for cykel- og vandreture samt fiskeri i fjord og åer på egnen.
    360,00 DKK Book
  • Book ophold på Lundø Strand Camping

    Lundø Strand Camping er en lille hyggelig familieplads, beliggende mellem Skive fjord og Lovns Bredning, med udsigt over Limfjorden.
    300,00 DKK Book