cykel vandre surfe fiske

Aktiv ferie ved Limfjorden

Limfjorden og den enestående natur på Skiveegnen byder på et væld af oplevelser. Her er alt lige fra afslapning til hård og krævende sport. Ta' med på skønne cykelture langs Limfjorden, oplevelsesrige vandreture i den unikke natur eller prøve kræfter med lystfiskeri på én af egnens mange fiskevande.

Limfjordsruten (planlæg selv)

Hop på cyklen og følg cykelrute 12 rundt om Salling, forbi Spøttrup Middelalderborg og videre mod Fur, forbi Thise Mejeri og til Skive.

SURFSPOT | Skive Fjord

Skive Fjord er Limfjordens træningsbanen for mange af Jyllands bedste windsurfer og er en perle når det kommer til letvindssejlads.

VANDRE | Knuden

Besøg Furs molerklinter på nordkysten, der er op til 30 m høje og har vekslende lag af moler og vulkansk aske. På stranden kan du finde fossiler.

FISKEPLADS | Kås Hoved

Smuk og barsk havørredlokalitet, der lugter langt væk af storfisk, og som gennem årene har kastet mange gode ørreder af sig.

DIN GUIDE TIL FJORD OG Å

Vandet har stor betydning for Skiveegnen og indbyder til aktive oplevelser som gåture på stranden, en fisketur eller en tur med kajak eller kano både langs kysten på det rolige vand eller i Karup Å.