190 km kystlinie giver masser af oplevelser!

Som gæst på Skiveegnen vil du opdage, at Limfjorden aldrig er mere end 12 km væk. Fjorden har stor betydning og indbyder til aktive oplevelser som gåture på stranden, en fisketur eller en tur med kajak eller kano både langs kysten på det rolige vand eller i Karup Å. Fjorden er også et godt sted til windsurfing eller dykning. Faktisk er flere af egnens surfspots nogle af de bedste i Limfjorden - med spots til både wind- og kitesurfing samt SUP. Også forholdene for kajak og kano er ideelle. 

Søger du et roligt afbræk på din aktive ferie, kan du nemt finde din helt egen plet langs Skiveegnens 190 km lange kystlinje. De meget rolige strande giver masser af plads og oplevelser til alle. Flere strande er forsynet med badebroer, og der findes en del handicapvenlige strande, hvor kørestolsbrugeren kan køre helt ned til vandet.

 • Weekendophold med fabelagtigt fiskeri

  Kombiner et par dages fiskeri efter havørreder med et ophold på Skive Fjord Camping, hvor der er chancer for havørredfangst få meter fra hytten! Tæt på Karup Å og med udsigt til Skive Fjord.
  1.690,00 DKK Book
 • Miniophold Ud i det Blå

  Overnat på det centralt beliggende Hotel Skivehus med unikke fiskemuligheder i både Limfjorden og Karup Å.
  725,00 DKK Book
 • Ø-hop på cykel - 7 dage

  Skiveegnen og Limfjorden er en oplagt destination for dem, der er til outdoor-aktiviteter. På 7 dages Ø-hop på to hjul har du mulighed for at opleve den charmerende Limfjord. På cykelferiens 7 dage vil du bo på hyggelige hoteller, kroer og B&B. Total turlængde: ca. 285 km
  Fra 2.700,00 DKK Book
 • Limfjordens oplevelsesruter - 4 dage på cykel

  På 4 dage kommer du forbi flere spændende besøgssteder ad forskellige oplevelsesruter: Danmarks bedst bevarede middelalderborg Spøttrup Borg, det imponerende Ørslev Kloster, Thise Mejeri, Jeppe Aakjærs Kunstnerhjem Jenle og Brænderiet Limfjorden - for bare at nævne nogle!
  Fra 2.040,00 DKK Book