Weekendophold med fabelagtigt fiskeri

Kombiner et par dages fiskeri efter havørreder med et ophold på Skive Fjord Camping, hvor der er chancer for havørredfangst få meter fra hytten! Tæt på Karup Å og med udsigt til Skive Fjord.

Weekendophold i Luksushytte
25 kvm. m. badeværelse, egnet til 3-4 voksne.
Ankomst fredag fra kl. 15.00.
Inkl. bogen ”Lystfiskeri i Limfjorden” samt et dagskort til fiskeri i fjorden lørdag.

Pris fra DKK 1.690,- for en hytte til 3-4 personer.

 

Om Skive Fjord Camping
Lige nord for Skive ligger Skive Fjord Camping. Ud over at byde velkommen til gæster i campingvogn og autocamper, tilbyder pladsen også overnatning i velindrettede hytter og luksus mobile home med panoramaudsigt over fjord og skov.

Med naturen som eneste nabo er mulighederne for udendørs aktiviteter mange, men især på et punkt er beliggenheden helt unik – nemlig for alle, der gerne vil fiske. Bundforholdene nedenfor pladsen er specielt gode for havørredfiskeri og det samme er Karup Å – en kort køretur fra campingpladsen.

For mindre børn er det altid et hit at fange rejer i fjorden eller fiske skaller og aborrer i pladsens egne fiskesøer. Fiskegrej kan naturligvis lejes eller købes på Skive Fjord Camping.

Booking

Weekendophold med fabelagtigt fiskeri

Antal 1.690,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Skive Fjord Camping

Velkommen til den bedste panorama udsigt over Skive Fjord.Midt i naturen og samtidig kun 4 km fra gågaden i Skive. Inklusiv i overnatningen er gratis og lynhurtigt wifi, solfangeropvarmet swimmingpool, aktiviteter, minigolf m.m. Skive Fjord Camping er en rigtig god base for en fantastisk ferie fordi I bor centralt i forhold til Jyllands attraktioner og oplevelsesmuligheder.
Kontakt
Skive Fjord Camping
Marienlyst Strand 15
7800 Skive

+45 97514455
info@skivefjordcamping.dk
www.skivefjordcamping.dk
Åbningstider
Telefontid 10 - 20 alle dage.
Åbningstid helligdags ferier og højsæson 8 - 13 og 15 - 20.
Udenfor ovennævnte se www.skivefjordcamping.dk