fra Limfjorden

Lokale Fortællinger

fra Limfjorden

Lokale fortællinger 2017

"Lokale Fortællinger" er et program for rundvisninger og andre oplevelser i Limfjordsområdet fra april - oktober 2017. På Skiveegnen kan du opleve en sprudlende vulkan på museet på Fur, komme indenfor på Ørslev Kloster og Ørslevkloster Hovedgaard, høre historien om æblebyen Rødding, smage de unikke limfjordsøsters i Glyngøre - og meget andet! Se de mange lokale fortællinger her..

Hent kalender over Skives Lokale Fortællinger

 • Historien om Tarok

  Kom med på en rundvisning på Tarok museet - en oplevelse omkring travhesten Tarok fortalt i ord og billeder med mange originale effekter fra film og virkelighed.
  Fra 50,00 DKK Book
 • Oplev Jeppe Aakjærs kunstnerhjem Jenle

  Rundvisning på Jeppe Aakjærs kunstnerhjem Jenle med fortælling om Aakjær liv og forfatterskab. Der synges fra Jenlebladet, som er med i prisen.
  Fra 75,00 DKK Book
 • Rundvisning på Ørslev Kloster og Ørslevkloster Hovedgård

  Hop i gummistøvlerne og tag med på rundvisning på det charmerende Ørslev Kloster Refugium og på hovedgården Ørslevkloster - en rejse gennem tiden og skiftende generationers benyttelse af egnens ressourcer på fjord og land.
  Fra 120,00 DKK Book
 • Oplev Rødding – Æblets by i Salling

  Kom med på rundvisning i frugtsamlingerne i Rødding - Æblets by i Salling. På turen i maj blomstrer æblerne og i efteråret skal der selvfølgelig smages på den lækre æblemost.
  Fra 50,00 DKK Book