Campingferie ved Limfjorden

Campingferie er afslapning, frisk luft og oplevelser for hele familien. Her har børnene altid noget at give sig til og andre børn at lege med. De kan boltre sig i swimmingpoolen eller på stranden og deltage i pladsernes mange aktiviteter. Alle campingpladser ligger tæt ved Limfjorden og er det perfekte udgangspunkt for aktiviteter og oplevelser.

Skiveegnen har mange campingpladser, som alle er klassificeret af Campingrådet. Her finder du nogle af de bedste danske campingpladser med moderne faciliteter, beliggende i skønne omgivelser - de fleste lige ned til Limfjorden! 

 

På ferie med autocamper

Det er en fantastisk frihed at kunne rejse med ”hus på ryg” i form af en autocamper og bevæge sig rundt i naturskønne områder. Når aftenen så nærmer sig, findes der overalt på Skiveegnen gode og dejlige overnatningspladser til autocampere.

Lej en hytte på campingpladsen

Har du hverken telt eller campingvogn, kan du stadig mulighed for at opleve campinglivets glæder, for mange af Skiveegnens campingpladser tilbyder deres gæster at bo i hytter.

Find flere campingpladser

Der er mange skønne campingpladser i Skive, Salling og på Fur. Alle ligger i naturskønne omgivelser, og de fleste lige ud til Limfjorden!

CYKELFERIE

Cykelruter i smukke omgivelser! Masser af frisk luft og tid til at nyde landskabets former og farver, dét er cykelferie, og det er for alle aldre! 

LYSTFISKERI

Fiskevandene på Skiveegnen giver rig mulighed for at dyrke både hav og å-fiskeri, og hvis der ikke er held med fiskeriet i hverken Limfjorden eller Karup Å, er der næsten garanti for fangst hos områdets mange Put & Take-søer. 

DIN GUIDE TIL FJORD OG Å

Vandet har stor betydning for Skiveegnen og indbyder til aktive oplevelser som gåture på stranden, en fisketur eller en tur med kajak eller kano både langs kysten på det rolige vand eller i Karup Å.

Naturens gratis glæder

Find vandrestøvlerne eller cyklerne frem og tag hele familien med på oplevelse i naturen. 

Magasinet VisitSkive 2018

Brochuren er spækket med alt det, der er værd at vide om Skiveegnen, tilbud på færdige cykelpakker, oplevelser i naturen - og mange andre sjove, skæve – og nyttige - oplysninger for både turister og lokale borgere.

Hjarbæk Fjord Camping