Bustrup Hovedgaard

Mandag, februar 15, 2016

Herregårdenes Dag 2016

Ejer
Skolecentret Bustrup / Skolesamarbejdet Tvind

Rundvisning
Der vil være rundvisninger på Bustrup Hovedgaard hver time fra 10 - 16.

Oplev også
Café Borgen som ligger ved Spøttrup Middelalderborg er åben på Herregårdenens dag med studekød – godt kød fra Salling med gode salater, garniture og dejlige desserter. Sommeraftenen kan nydes i parkenved caféen med udsigt over borg og sø. I Café Borgen vil I møde mennesker med forskellig baggrund og være med til støtte op om arbejdet i caféen, som drives som en social-økonomisk virksomhed.

Historie
Bustrup Hovedgaard kendes fra 1454 og ejedes af Krabbeslægten. Gården skulle, ifølge Huitfeldt, være afbrændt af Skipper Clements tropper i grevens Fejde. Hovedbygningen er opført i 1770 af Peder Skow og er i smuk symmetri med de anselige avlsbygninger. I dag skole. Mulighed for at sidde med medbragt mad ude og inde.

Bustrup driver - foruden skole - fitnesscenter, galleri, skulpturpark, dyre- og havebrug, naturstier og et herligt miljø, hvor der er plads til alle.

Herregården er til daglig skole og opholdssteder for unge, som kræver gode betingelser og det er også lærere og elever fra skolecentret, som driver den lille café på Spøttrup Middelalderborg. Se mere på www.caféborgen.dk

Del denne side