Åbne Døre 2017 på Skiveegnen

Kunstnere og kunsthåndværkere inviterer indenfor i weekenden den 26.-27. august 2017 kl. 11.00-17.00.

I weekenden 26.-27. august kan du komme indenfor hos en lang række kunstnere i deres private værksteder og atelier. Åbne Døre finder sted i både Lemvig, Holstebro, Struer, Morsø og Skive kommuner, hvor alle kunstinteresserede inviteres indenfor i kunsternes kreative værksteder, atelierer, lader og hvor der ellers udformes kunst.

På Skiveegnen bydes indenfor hos:

Galleri BizzArt
Reginas Staffeli
Galleri Temporary
Kunstnerne i Nordfjends
Billedkunstner Aase Engedal
Smykkedesigner Jette Jeppesen
Galleri Agerskov

REGINAS STAFFELI

Velkommen til Åbne Døre 2017 hos Reginas Staffeli - førende galleri og atelier for salg af malerier malet med bivoks (Encaustic-Art).

GALLERI TEMPORARY

Velkommen til Åbne Døre 2017 hos Galleri Temporary - et kunstnerdrevet galleri, der har eksisteret i 9 år og er en yderst veletableret kunstudbyder på egnen.

KUNSTNERNE I NORDFJENDS

Velkommen til Åbne Døre 2017 i Nordfjends

GALLERI BIZZART

Velkommen til Åbne Døre hos Galleri Bizzart, hvor du kan møde en del af de udstillende kunstnere, og der serveres kaffe mm. fra vores café.

SMYKKEKUNSTNER JETTE JEPPESEN

Velkommen til Åbne Døre hos smykkekunstner Jette Jeppesen. Jette har arbejdet med smykkefremstilling siden 1998. Smykkerne er designet og fremstillet på eget værksted - de er alle håndlavede og unikke.

BILLEDKUNSTNER AASE ENGEDAL

Velkommen til Åbne Døre 2017 hos Aase Engedal. Aase bruger fantasiens frie spillerum og giver sit bud på visuelle aflejringer, reflektioner, oplevelser og tanker omkring det eksistentielle.

GALLERI AGERSKOV

Kunstanmelder på Jyllands Posten og redaktør af Kunstavisen Tom Jørgensen skriver: "Sammenlignet med van Goghs og Matisses henholdsvis lidenskabelige og skønhedssøgende palet er tonen i Elisabeth Agerskov malerier afdæmpet, blid og diskret.