Jul på Ørslev Kloster

Det bliver i julelysenes skær, at vi i weekenden den 25. og 26. november åbner dørene for at vise alt det, egnen kan, når den står sammen - og det er ikke så lidt! Begge dage er det fra 10-17.

Omkring 40 oplevelser er på programmet, og lige så mange aktører og omkring 50 frivillige er med til at sikre, at det hele gennemføres bedst muligt.

Det er tredje år, vi holder et arrangement op til jul, og det er vigtigt for os, at vi hver gang viser noget nyt frem, som vi simpelthen synes, I alle skal se.

I år er det i særdeleshed samarbejdet med Ørslevkloster Hovedgård og Ørslevkloster Kirke, der er i fokus. På hovedgården er der hele weekenden igennem åbent landbrug og åbent på vores nye fælles varmeværk, som er ...skabt i et samarbejde mellem hovedgård, kloster, skole og idrætsforening. Vi varmer hele området op med halm og sol, og har dermed kunnet nedlægge oliefyr rundt omkring og være næsten Co2-neutrale.

Hovedgården stiller sin smukke gamle lade til rådighed som en særlig ramme for events og mad weekenden igennem. Programmet åbenbarer vi i dagene op til arrangementet, men vi kan allerede nu sige, at Køserband spiller lørdag fra kl. 15, og at der bliver mulighed for historiefortælling, når benene er trætte.

I kirken synges julen ind lørdag kl. 14, hvor Lars Høgh Poulsen og Anni Jensen synger og spiller advents- og julemusik. Du får endda mulighed for at vælge din yndlingsjulesalme.

Om søndagen kl. 10.30 er der gudstjeneste, hvor Højslev Skoles kor medvirker, dir. Lene Sørensen. Efterfulgt af dette fortæller Forfatter Bodil Hansen om kirkens historie.

Der er mange engagerede mennesker i sving for at give børn og familier en god oplevelse. I Portnerboligens store sal foroven er der kreacafé for børn, og alle børn kan få varm cacao og popcorn under kastanjetræet. Der bliver spændende ting at opleve i park og skov og på toiletmuseet i skoven.

Pris:
Voksne kr. 30,- Børn kommer gratis ind.

Køb billet her.

Åbningstider

25/11/2017 - 26/11/2017 Lørdag, Søndag 10:00 - 17:00

Pris

Voksne

30.00 DKK

Børn

Gratis

Del denne side

Opdateret af:

Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter info@visitskive.dk
 

Kontakt

Adresse

Hejlskovvej 15
7840 Højslev

Telefon

+45 61 31 30 20

Fakta

  • Type

    • Julemarked
    • Jul

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 9.21743481
Latitude : 56.59744069