Velkommen til Skiveegnen!

I 2017 er Aarhus og Region Midtjylland vært for en af Europas største kulturelle begivenheder - og Skive er en del af det! Her kan du bl.a opleve Nathan Coleys lysende værk, The Same For Everyone ved Fjordbyen på Skive Havn. Fra 3. februar finder du i Søndercentret og Skive Kirke videoskulpturer, der viser kunstneren Katja Bjørns arbejde med en af de syv dødssynder, Misundelse. I Kr. Himmelfartsferien danner Spøttrup Middelalderborg rammen om VM i Middelalderkampsport, hvor modige kæmpere fra hele verden slås om verdensmestertitlen.

Læs mere om Aarhus 2017-events på Skiveegnen!

Overnatning

Shopping

Events

Nyhedsbrev

Hop på cyklen og følg cykelrute 12 rundt om Salling, forbi Spøttrup Middelalderborg og videre mod Fur, forbi Thise Mejeri og til Skive.

Skive Fjord er Limfjordens træningsbanen for mange af Jyllands bedste windsurfer og er en perle når det kommer til letvindssejlads.

Besøg Furs molerklinter på nordkysten, der er op til 30 m høje og har vekslende lag af moler og vulkansk aske. På stranden kan du finde fossiler.

Smuk og barsk havørredlokalitet, der lugter langt væk af storfisk, og som gennem årene har kastet mange gode ørreder af sig.