Skiveegnen - limfjordsferie med alt det bedste!

Limfjordsøsters, specialbrygget øl, fossiljagter, aktiv ferie og store kulturelle events. Skiveegnen og Limfjorden er kendt for at være et skatkammer af oplevelser.

VM i Middelalderkampsport 2017
I Kristi Himmelfartsferien venter VM i Middelalderkampsport, hvor modige kæmpere fra hele verden iklæder sig rustning og med sværdet i hånden kæmper om at kunne kalde sig verdens bedste til Middelalderkampsport. Det er på Spøttrup Middelalderborg og er blot en af over 20 kulturelle events under Skiveegnens deltagelse i Aarhus 2017 – Europæisk Kulturhovedstad.

25.-28. maj: VM i Middelalderkampsport

Spøttrup Middelaladerborg vil runge af kampråb i Kristi Himmelfartsferien, når modige kæmpere fra hele verden slås om verdensmestertitlen!

Oplev årets LOKALE FORTÆLLINGER

"Lokale Fortællinger" er et program for rundvisninger og andre oplevelser i Limfjordsområdet fra april - oktober 2017. Oplev bl.a. en sprudlende vulkan på Fur eller kom indenfor på Ørslev Kloster.

Se flere events

I 2017 er hele Region Midtjylland vært for Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017, og Skiveegnen er en del af det med VM i middelalderkampsport på Spøttrup Middelalderborg og OFF Road.

CYKEL | Limfjordsruten

Hop på cyklen og følg cykelrute 12 rundt om Salling, forbi Spøttrup Middelalderborg og videre mod Fur, forbi Thise Mejeri og til Skive.

SURFSPOT | Skive Fjord

Skive Fjord er Limfjordens træningsbanen for mange af Jyllands bedste windsurfer og er en perle når det kommer til letvindssejlads.

VANDRE | Knuden

Besøg Furs molerklinter på nordkysten, der er op til 30 m høje og har vekslende lag af moler og vulkansk aske. På stranden kan du finde fossiler.

FISKEPLADS | Kås Hoved

Smuk og barsk havørredlokalitet, der lugter langt væk af storfisk, og som gennem årene har kastet mange gode ørreder af sig.