Velkommen til Skiveegnen!

Uanset om du er kommet på ferie for at slappe af, for at være aktiv i naturen og på fjorden, eller er kommet for at høre fortællinger om Limfjordslandet eller besøge de mange seværdigheder og øen Fur, så byder Skive-egnen på oplevelser for alle sanser!

På denne side kan du hente masser af inspiration til din næste ferie. 

Limfjorden, Spøttrup Middelalderborg, Fur Bryghus, Jenle, Dykkerpark, Glyngøre, Skive, Fur

Havørredfiskeri i Limfjorden beskriver havørredfiskeri i Limfjorden, herunder 101 fiskepladser og detaljeret beskrivelser og tips til fiskeriet i Limfjorden.

Vågn op til et væld af oplevelser hos en af vores skønne B&B værter!

Fiskevandene på Skiveegnen giver rig mulighed for at dyrke både hav og å-fiskeri, og hvis der ikke er held med fiskeriet i hverken Limfjorden eller Karup Å, er der næsten garanti for fangst hos områdets mange Put & Take-søer. 

På Skiveegnen finder du nogle af de bedste danske campingpladser med moderne faciliteter, beliggende i skønne omgivelser - de fleste lige ned til Limfjorden!

Cykelruter i smukke omgivelser! Masser af frisk luft og tid til at nyde landskabets former og farver, dét er cykelferie, og det er for alle aldre! 

Find vandrestøvlerne eller cyklerne frem og tag hele familien med på oplevelse i naturen. 

Gå på opdagelse i Skiveegnens mere end 500 ha kommunale skove og naturområder.

VISITSKIVE PÅ FACEBOOK

Brochuren er spækket med alt det, der er værd at vide om Skiveegnen, tilbud på færdige cykelpakker, oplevelser i naturen - og mange andre sjove, skæve – og nyttige - oplysninger for både turister og lokale borgere.