Skiveegnen - limfjordsferie med alt det bedste!

Limfjordsøsters, specialbrygget øl, fossiljagter, aktiv ferie og store kulturelle events. Skiveegnen og Limfjorden er kendt for at være et skatkammer af oplevelser.

Besøg Danmarks skønneste ø Fur – gratis færge fra 7. april til 8. maj 2017!
Besøg Knudeklint, kandidat til UNESCO Verdensnaturarv og udforsk øen via tre afmærkede ruter. Besøg Fur Museum i påsken og nyd frokosten hos Fur Bryghus.

VM i Middelalderkampsport 2017
I Kristi Himmelfartsferien venter VM i Middelalderkampsport, hvor modige kæmpere fra hele verden iklæder sig rustning og med sværdet i hånden kæmper om at kunne kalde sig verdens bedste til Middelalderkampsport. Det er på Spøttrup Middelalderborg og er blot en af over 20 kulturelle events under Skiveegnens deltagelse i Aarhus 2017 – Europæisk Kulturhovedstad.

Besøg Fur - Danmarks skønneste ø

Besøg Fur Museum eller de mange gallerier og kunsthåndværkere, som øen er kendt for. Besøg Knudeklint og slut af med frokost på Fur Bryghus. Der er gratis færge til Fur fra 7. april til 8. maj 2017.

Store events i Skive i 2017

I 2017 er hele Region Midtjylland vært for Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017, og Skiveegnen er en del af det med VM i middelalderkampsport på Spøttrup Middelalderborg og OFF Road.

27. april - 5. maj: Rock the Region

Kom med når turneen Rock the Region skydes igang i Drivhuset i Skive d. 27. april og slutter d. 5. maj på Spot Festival. Rock the Region præsenterer nye lovende kunsnere fra hele regionen.

25.-28. maj: VM i Middelalderkampsport

Spøttrup Middelaladerborg vil runge af kampråb i Kristi Himmelfartsferien, når modige kæmpere fra hele verden slås om verdensmestertitlen!

CYKEL | Limfjordsruten

Hop på cyklen og følg cykelrute 12 rundt om Salling, forbi Spøttrup Middelalderborg og videre mod Fur, forbi Thise Mejeri og til Skive.

SURFSPOT | Skive Fjord

Skive Fjord er Limfjordens træningsbanen for mange af Jyllands bedste windsurfer og er en perle når det kommer til letvindssejlads.

VANDRE | Knuden

Besøg Furs molerklinter på nordkysten, der er op til 30 m høje og har vekslende lag af moler og vulkansk aske. På stranden kan du finde fossiler.

FISKEPLADS | Kås Hoved

Smuk og barsk havørredlokalitet, der lugter langt væk af storfisk, og som gennem årene har kastet mange gode ørreder af sig.