Velkommen til Skiveegnen!

Uanset om du er kommet på ferie for at slappe af med familien, for at surfe, cykle, vandre, fiske i Karup Å og Limfjorden, spise limfjordsøsters og limfjordsmuslinger og nyde godt øl, så byder Skiveegnen på oplevelser for alle sanser!

Her kan du holde en god lang sommerferie med Limfjordsfortællinger, EM i Ridderdyst, besøge Danmarks Skønneste Ø Fur og smage på det lækre Fur Øl fra Fur Bryghus. Og med attraktioner som Spøttrup Middelalderborg, Jenle, KCL Badeland, Skive Trav og 200 km lang kystlinje med masser af strand er der nok at give sig til.

Skiveegnen er placeret centralt i Midtjylland, og det betyder, at du indenfor 1 times kørsel kan besøge spændende områder som Viborg, Holstebro, Struer, Lemvig og Mors. Og med kun 1 ¼ times kørsel til Aalborg, Aarhus og attraktioner som LEGOLAND® kan din ferie på Skiveegnen kun blive spændende.

Gratis færgeoverfart til Fur

Hele ugen
Kom og se ægte vikingeguld på Fur Museum.

Lørdag d. 15. oktober
Pres dine egne æbler til gylden most, smag på æbler og vær med i æbleløb.

Fredag d. 21. oktober
I aften kan du møde både genfærd og spøgelser - hvis du tør!

Tillykke til Søren fra Nykøbing - du har vundet stegt flæsk ad libitum på Fur Bryghus

Tirsdag d. 18. & torsdag d. 20. oktober
Snyd ikke dig selv for en rundvisning og hør mere om hemmeligheden bag godt hjemmebryg.

Efterårsferie i KulturCenter Limfjord

Det bliver (u)hyggeligt!

Play Video

KCL Badeland

Oyster Trophy Week

Hop på cyklen og følg cykelrute 12 rundt om Salling, forbi Spøttrup Middelalderborg og videre mod Fur, forbi Thise Mejeri og til Skive.

Skive Fjord er Limfjordens træningsbanen for mange af Jyllands bedste windsurfer og er en perle når det kommer til letvindssejlads.

Besøg Furs molerklinter på nordkysten, der er op til 30 m høje og har vekslende lag af moler og vulkansk aske. På stranden kan du finde fossiler.

Smuk og barsk havørredlokalitet, der lugter langt væk af storfisk, og som gennem årene har kastet mange gode ørreder af sig.

Gå på opdagelse i Skiveegnens mere end 500 ha kommunale skove og naturområder.

Find vandrestøvlerne eller cyklerne frem og tag hele familien med på oplevelse i naturen. 

Brochuren er spækket med alt det, der er værd at vide om Skiveegnen, tilbud på færdige cykelpakker, oplevelser i naturen - og mange andre sjove, skæve – og nyttige - oplysninger for både turister og lokale borgere.