Sorry if you notice any errors on this page - we're updating our design. Thanks for your patience!

Velkommen til Skiveegnen!

I 2017 er hele Region Midtjylland vært for Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 – en af Europas største kulturelle begivenheder. Skiveegnen er stærkt repræsenteret i mere end 20 projekter. Kom og vær med, f.eks. når hundredvis af krigere mødes til VM i middelalderkampsport på Spøttrup Borg, eller når #OFFROADBREAKOUT løber af stablen. 

 

 

Læs mere om Aarhus 2017-events på Skiveegnen!

Feriemagasinet VisitSkive

3. feb.-28. maj: De Syv Dødssynder - Misundelse

MUSE®UM har inviteret den danske kunstner Katja Bjørn til at tage dødssynden misundelse under behandling. Se videoskulpturer i Skive Kirke og Søndercentret.

Overnatning

Shopping

Events

CYKEL | Limfjordsruten

Hop på cyklen og følg cykelrute 12 rundt om Salling, forbi Spøttrup Middelalderborg og videre mod Fur, forbi Thise Mejeri og til Skive.

SURFSPOT | Skive Fjord

Skive Fjord er Limfjordens træningsbanen for mange af Jyllands bedste windsurfer og er en perle når det kommer til letvindssejlads.

VANDRE | Knuden

Besøg Furs molerklinter på nordkysten, der er op til 30 m høje og har vekslende lag af moler og vulkansk aske. På stranden kan du finde fossiler.

FISKEPLADS | Kås Hoved

Smuk og barsk havørredlokalitet, der lugter langt væk af storfisk, og som gennem årene har kastet mange gode ørreder af sig.