Jul på Skiveegnen

Skiveegnens Gods og Guld

Unikke naturoplevelser

Del dine oplevelser med andre

Storslåede smagsoplevelser

Ta' på eventyr med hele familien - og 9 trolde!

Velkommen til Skiveegnen!

Uanset om du er kommet på ferie for at slappe af, for at være aktiv i naturen og på fjorden, eller er kommet for at høre fortællinger om Limfjordslandet eller besøge de mange seværdigheder og øen Fur, så byder Skive-egnen på oplevelser for alle sanser!

På denne side kan du hente masser af inspiration til din næste ferie. 

 

Vi skyder julen i gang med alletiders julekonkurrence med flotte præmier fra hele Skiveegnen

Besøg det traditionsrige julemarked d. 29. november, hvor hyggen er i top med julemusik, boder med juletilbud og en rigtig nisse!

Besøg Danmarks største juleudstilling og gå på opdagelse mellem nisser, finurlige ophæng, ting til juletræet, alt, hvad hjertet begærer.

Gør en god julehandel hos Tingfinderiet.

Mød Julemanden i Skives Gågader, juletræstænding, julemarkeder på Spøttrup Middelalderborg, hos Tingfinderiet og hos Dalsgaard Antik og meget mere.

Fiskevandene på Skiveegnen giver rig mulighed for at dyrke begge former for fiskeri, og hvis der ikke er held med fiskeriet i hverken Limfjorden eller Karup Å, er der næsten garanti for fangst hos områdets mange Put & Take-søer. 

Vejrudsigten

Weather picture

Masser af frisk luft og tid til at nyde landskabets former og farver, dét er cykelferie, og det er for alle aldre! 

Find vandrestøvlerne eller cyklerne frem og tag hele familien med på oplevelse i naturen. 

Gå på opdagelse i Skiveegnens mere end 500 ha kommunale skove og naturområder. Det er tilladt at færdes til fods overalt, og du må gerne indsamle nødder, frugt og svampe til eget forbrug!

VISITSKIVE PÅ FACEBOOK