Velkommen til Skiveegnen!

Uanset om du er kommet på ferie for at slappe af med familien, for at surfe, cykle, vandre, fiske i Karup Å og Limfjorden, spise limfjordsøsters og limfjordsmuslinger og nyde godt øl, så byder Skiveegnen på oplevelser for alle sanser!

Her kan du holde en god lang sommerferie med Limfjordsfortællinger, EM i Ridderdyst, besøge Danmarks Skønneste Ø Fur og smage på det lækre Fur Øl fra Fur Bryghus. Og med attraktioner som Spøttrup Middelalderborg, Jenle, KCL Badeland, Skive Trav og 200 km lang kystlinje med masser af strand er der nok at give sig til.

Skiveegnen er placeret centralt i Midtjylland, og det betyder, at du indenfor 1 times kørsel kan besøge spændende områder som Viborg, Holstebro, Struer, Lemvig og Mors. Og med kun 1 ¼ times kørsel til Aalborg, Aarhus og attraktioner som LEGOLAND® kan din ferie på Skiveegnen kun blive spændende.

Her kan du fiske i Karup Å og Limfjorden, du kan tilbagelægge flere kilometer på cykel eller til fods, surfe på fjorden og sejle kajak på Limfjorden eller bruge ferien i kano på Karup Å.

Den blå Limfjord er mere end et flot skue, der er også et mylder af liv. Tag med biologerne under overfladen og hør om alle de spændende dyr.

Vær med, når 16 ryttere fra hele Europa indtager turneringsbanen ved Spøttrup Middelalderborg i uge 30.

Vejrudsigten

Weather picture

Cykelruter i smukke omgivelser! Masser af frisk luft og tid til at nyde landskabets former og farver, dét er cykelferie, og det er for alle aldre! 

Find vandrestøvlerne eller cyklerne frem og tag hele familien med på oplevelse i naturen. 

Gå på opdagelse i Skiveegnens mere end 500 ha kommunale skove og naturområder.

Gør noget sjovt i din ferie - prøv windsurfing sammen med erfaren instruktør.

VISITSKIVE PÅ FACEBOOK

Brochuren er spækket med alt det, der er værd at vide om Skiveegnen, tilbud på færdige cykelpakker, oplevelser i naturen - og mange andre sjove, skæve – og nyttige - oplysninger for både turister og lokale borgere.