Velkommen til Skiveegnen!

Julen står for døren, og vi byder på mange julede aktiviteter for både børn og voksne: mød Julemanden i Skives Gågader, vær med til juletræstænding og besøg et af de store julemarkeder på bl.a. Spøttrup Middelalderborg. Det er også her du kan surfe, cykle, vandre, fiske i Karup Å og Limfjorden, spise limfjordsøsters og limfjordsmuslinger og nyde godt øl fra Fur Bryghus. Og med attraktioner som Spøttrup Middelalderborg, Jenle, KCL Badeland, Skive Trav og 200 km lang kystlinje med masser af strand er der nok at give sig til.

Skiveegnen er placeret centralt i Midtjylland, og det betyder, at du indenfor 1 times kørsel kan besøge spændende områder som Viborg, Holstebro, Struer, Lemvig og Mors. Og med kun 1 ¼ times kørsel til Aalborg, Aarhus og attraktioner som LEGOLAND® kan din ferie på Skiveegnen kun blive spændende.

Søg oplevelser

 

Hop på cyklen og følg cykelrute 12 rundt om Salling, forbi Spøttrup Middelalderborg og videre mod Fur, forbi Thise Mejeri og til Skive.

Skive Fjord er Limfjordens træningsbanen for mange af Jyllands bedste windsurfer og er en perle når det kommer til letvindssejlads.

Besøg Furs molerklinter på nordkysten, der er op til 30 m høje og har vekslende lag af moler og vulkansk aske. På stranden kan du finde fossiler.

Smuk og barsk havørredlokalitet, der lugter langt væk af storfisk, og som gennem årene har kastet mange gode ørreder af sig.