Book ophold på Hotel Strandtangen

Hotel Strandtangen er beliggende ved Skive Lystbådehavn. Hotellets beliggenhed er unik med facade lige ud til vandet, ja næsten med foden i vandet, og med Krabbesholm skov i baghaven, så der er alle muligheder for en naturskøn oplevelse. Et udbygget stisystem både langs vandet, gennem skov og ådal giver mulighed for dejlige motionsture.

Booking

Book ophold på Hotel Strandtangen

Antal 1.025,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Hotel Strandtangen

Hotel Strandtangen byder både på hotelovernatninger i charmerende dobbeltværelser og ophold i lækre ferielejligheder. Hotellet er smukt placeret på lystbådehavnen i Skive omgivet af vand, skov og dejlig natur. En unik beliggenhed næsten med ”foden i vand” – her oser det af stil, charme og miljø. Midt i bebyggelsen har vi indrettet en dejlig gårdhave med store parasoller og lækre møbler, hvor man kan nyde livet og aktiviteterne i lystbådehavnen. De fantastiske sejlforhold på Limfjorden er ideelle til både kajak, kano og jollesejlads samt ikke mindst surfing og vandski. Direkte fra hotellet løber stier både langs vandet og ud gennem Ådalen, hvor man passerer Danmarks længste træbro, og i ”baghaven” ligger Krabbesholm Skov.
Hotel Strandtangen
Strandvejen 28
7800 Skive
Tlf. +45 9676 0800
Send email
Besøg hjemmeside